Промоција на монографијата „Таор – рановизантиско утврдување и населба од праисторијата до средниот век“

Во просториите на Музеј на град Скопје на 16-ти октомври (вторник) во 12 часот, ќе биде промовирана монографијата „ТАОР рановизантиско утврдување и населба од

Read more