Четиринаесетти Меѓународен тамбурашки фестивал во Куманово

На градскиот плоштад во Куманово од четврток до сабота 14-ти пат ќе се одржи Меѓународниот тамбурашки фестивал. На трите фестивалски вечери ќе настапат познати

Read more