Книга за македонско-хрватските книжевни врски

Деновиве во изданиe на Заедницата на Македонци од Хрватска излезе книгата „Столетни опстојби“ од Васил Тоциновски. Книгата е меѓу ретките чиј интерес се долгите

Read more