IN MEMORIAM: Почина Стен Ли

Творецот на Човекот Пајак (Спајдермен), Железниот Човек (Ајронмен), Халк и многу други суперхерои на компанијата Марвел Комикс, Стен Ли почина вчера на 96-годишна возраст.

Read more