Промоција на драмите на Срѓан Јанаќијевиќ во Прилеп

По успешната промоција на книгата собрани драми од Срѓан Јаниќијевиќ „Купидона и други драми“ во МНТ Скопје, Блесок ќе ја претстави книгата и во

Read more