Со традиционалната манифестација „Мостови“ вечерва завршија Струшките вечери на поезијата

Вечерва со традиционалната манифестација „Мостови“ и врачувањето на трите награди завршија 57-те Струшки вечери на поезијата. Директорот на Струшките вечери на поезијата,  Мите Стефоски,

Read more