Книжевен портрет на Михаил Ренџов во КИЦ Софија

Вечерва (петок, 26 април) во просториите на Културно-информативниот Центар на Република Македонија во Софија, ќе биде претставен книжевниот портрет на Михаил Ренџов, со почеток

Read more