„Со љубов“ на Илија Цветковски е победник на фестивалот во Нанси

Документарниот филм „Со љубов“ на Илија Цветковски е победник во натпреварувачката селекција на Европскиот документарен филм, во рамки на 24-от Меѓународен филмски фестивал во

Read more