„Слободен и среќен“ – прв концерт на Филхармонијата во 2019 година

Македонската филхармонија вечерва (24 јануари) со симфонискиот концерт „Слободен и среќен“ ќе го почне вториот дел од концертната сезона 2018/2019. За првпат на македонската

Read more