„Зборува Скопје“ изложби, перформанси и музика за 55 години од земјотресот

Со дваесетина културни настани на неколку локации, Град Скопје неделава ќе ја одбележи 55-годишнината од катастрофалниот земјотрес во 1963 година. Почетокот на манифестацијата денеска

Read more