Самостојна изложба „Предели” на Љупчо Бојаров во Музејот на Град Скопје

Во Музејот на Град Скопје вечерва (вторник, 21 август) во 20 часот свечено ќе биде затворена самостојната изложба „Предели“ на ликовниот уметник Љупчо Бојаров.

Read more