Промоција на новата книга „Сите наши тела“ на бугарскиот автор Георги Господинов

Утре (02.04., вторник) од печат излегува најновата книга од реномираниот бугарски писател Георги Господинов, збирката раскази „Сите наши тела“. Преводот од бугарски јазик е

Read more