„Кој е Силјан Штркот и дали сме Македонците негови потомци“ анализа на Илија Чашуле

На тема „Кој е Силјан Штркот и дали сме Македонците негови потомци“ вчера (среда, 1 февруари 2012 година) на Филолошкиот факултет „Блаже Конески“ во

Read more