Завршија конзерваторските зафати на Шарената џамија

Денеска (понеделник, 10 декември, 2012) во 10:30 часот пред Шарената џамија во Тетово, ќе биде одбележано официјалното завршување на конзерваторските и реставраторските изведби на

Read more