Македонскиот афоризам на „Сатира фест 2018“ во Белград

Афористичарите Миле Ѓорѓијоски и Витомир Долински се македонските претстставници на балкански фестивал „Сатира фест 2018“ што на 10 октомври ќе се одржи во Белград,

Read more