Самостојна изложба на Сашо Блажес „Високо во ничија земја“ во Чифте амам

Самостојна изложба на Сашо Блажес „Високо во ничија земја“, на 25 ноември 2022 година (вторник), со почеток во 20 часот, во Националната галерија на

Read more