„Фанфари за еден пријател“ концерт во чест на Ѓумар

„Фанфари за еден пријател“ е насловен концертот кој ќе се одржи в четврток (4 февруари) во 20 часот, кој Филхармонија му го посветува на

Read more

Kонцерт на Камерниот оркестар на музичката младина на „Охридско лето“

Уметниците на Камерниот оркестар на музичката младина на Македонија се редовни учесници на Фестивалот „Охридско лето“. За нив вечерва (понеделник, 3о јули) е резервирана

Read more