Руското трио Крилов, Лугански, Књазев вечерва на „Охридско лето“

Празничната вечер на Фестивалот „Охридско лето“ носи посебно музичко доживување со концертот на тројца врвни светски музичари – руското трио Крилов, Лугански, Књазев. Виолинистот

Read more