„Вечер на ЕУ“ со австрискиот пијанист Роберт Лербаумер

Музичката програма на Фестивалот „Охридско лето“ продолжува со традиционалниот концерт „Вечер на ЕУ“, на која ќе настапи австрискиот пијанист Роберт Лербаумер. Лербаумер кариерата ја

Read more