Концерт на пијанистот Роберт Биша на „Охридско лето“

Фестивалот „Охридско лето“ продолжува со концерт на албанскиот пијанист Роберт Биша во црквата „Света Софија“. За Роберт Биша критиката вели дека е неверојатно талентиран

Read more