IN MEMORIAM: Почина поетот Ристо Ѓ. Јачев

Почина Ристо Ѓ. Јачев, поет, романописец, театарски критичар, артист, новинар, уредник, критичар и преведувач, роден 15 мај 1942 година во Долно Родово, Воденско (денесшно

Read more