Изложба на Станимир Неделковски „Регистратура: актуелни состојби – инакви значења“

Изложбата ќе се отвори во понеделник (12. 11. 2018) со почеток во 20:00 часот, во Музеј на град Скопје… Изложба на 50 фотографии кои

Read more