IN MEMORIAM: Почина писателот Разме Кумбаровски

Како последица на заразата од ковид-19 синоќа (среда, 10 ноемвери 2021) почина писателот Разме Кумбаровски, поет, романсиер, есеист, критичар, преведувач, антологичар. Роден е на

Read more