Промоција на „Разговори за нас“ од Катерина Богоева

Книгата „Разговори за нас“ од Катерина Богоева во издание на издавачката куќа „Блесок“ ќе биде промовирана денеска (понеделник, 25 март) во Скопје. Книгата содржи

Read more