Конкурс за детски фестивал „Распеано симитче”

Здружението „Центар за аудиовизуелни уметности“ со поддршка од општина Крива Паланка го распиша конкурсот за избор на детски песни за фестивалот „Распеано симитче 2018“.

Read more