„Прво па женско“ – празник на поинаквата жена во МКЦ

Денеска (петок, 8 март), во организација на невладината организација Tiit!, во Младинскиот Културен Центар-Скопје, ќе биде организиран целодневен настан по повод 8 Март- Меѓународниот

Read more