Промоција на “Културната дипломатија на СФРЈ и културните дипломатии на државите-наследнички” на Васко Шутаров

На 13 ноември (среда) во 19:30 часот, во просториите на Public Room во Скопје, ќе биде промовирано второто дело посветено на културната дипломатија од

Read more