Изложба на фотографии на проф. Бранимир Карановиќ во Галерија Рудиќ

Во галеријата Рудиќ, утре на 07.06.2023(среда) во 20ч  ќе се отвори изложба на Бранимир Карановиќ, Професор емиритус на Факултет за применети уметности од Белград. Карановиќ

Read more