Заедничка филмска програма на МСУ и „ДокуФест“

Со проекцијата на филмот „Се запрашавте ли кој пукаше?“ на Тревис Вилкерсон, вечерва (12 октомври) започнува заедничката филмска програма „Reality Has to Begin” на

Read more