Скопско лето: „Празен град“ од Дуковски на германски јазик и инасталација „Дрво на животот“

Претставата „Празен град“ по текст на Дејан Дуковски вечерва (27 јуни)  во 21 часот во Универзалната сала ќе ја изведат двајца актери од Kелн,

Read more