Манифестација „Подарете книга за Велигденско јајце“ во Општина Илинден

На 2 мај (четврток), во периодот од 09 до 14 часот во Домот на култура „Илинден“, во Општина Илинден ќе се одржи традиционалната 7-ма

Read more