Скопје по втор пат со елка од пластични шишиња

„Нe ги фрлајте пластичните шишиња, чувајте ги до утре (сабота,  22-ри декември) и дајте ни ги, годинава пак правиме новогодишна елка во парк!“ ,

Read more