Формирано Здружение на издавачи 16+1 на Меѓународниот саем во Пекинг

Во Пекинг формирано е Здружение на издавачи 16+1, за време на Меѓународниот саем на книгата во Пекинг, како составен дел од рамката за соработка

Read more