Изложба „Големото сино“ на Валентина Илијевска во Чуприја

Изложба „Големото сино“ на уметницата Валентина Илијевска во Чуприја, Србија, кој ќе биде отворена на 25 јули, и ќе трае до 8 август. Фортификација

Read more