Јубилејно 25-то издание на „Охридски трубадури’’ овој септември

Овогодишната Фолк вечер на музичкиот фестивал „Охридски трубадури“ ќе понуди голем број на новосоздадени песни во духот на македонскиот мелос. Јубилејниот, 25-ти интернационален музички фестивал ’„Охридски

Read more