Богата музичка програма на Охридскиот вино фест

Уште само неколку дена од почетокот на второто издание на винскиот фестивал во Охрид, кој ќе се оддржи на 22, 23, 24 јуни. Богата

Read more

Второ издание на фестивалот “Ohrid Wine Festival”

Со почетокот на летото и летната сезона во туристичкиот Бисер на Македонија – Охрид, започнува и второто издание на винскиот фестивал – ” Ohrid

Read more