Изложба на Гоце Наневски, Игор Сековски и Борис Шемов, Протрузија (Обиди за избивање)

Изложба на Гоце Наневски, Игор Сековски и Борис Шемов, насловена ПРОТРУЗИЈА (Обиди за избивање) во Домот на Kултура „Иван Мазов-Климе“ во Кавадарци. Отворањето на

Read more