Фримзим Даути нов директор на НУБ „Св. Климент Охридски“

Фримзим Даути е именуван за директор на Националната и универзитетска библиотека „Св. Климент Охридски“ – Скопје. Како што соопштија од НУБ, Даути е именуван

Read more