Промоција на графичката новела „Хашиш” од Ѓорѓе Јовановиќ

Графичката новела „Хашиш“ од визуелниот уметник од Скопје Ѓорѓе Јовановиќ, а по текст на Анри Мишо, е седма книга од стрип – едицијата „Лифт“

Read more