Драмскиот еп „Нож“ е новото книжевно дело на Зоран Пејковски

Неодамна од печат излезе драмскиот еп „Нож“, на македонскиот драмски писател Зоран Пејковски, кој ни ја дава реалната слика за познатата битка на „Ножот“

Read more