„Играчки и роботи како ликовна инспирација“ во НЛБ Галерија

Друштвото на ликовни уметници на Македонија во рамките на програмата на Скопско културно лето и во соработка со НЛБ Банка ја реализираат изложбата „Играчки

Read more