Самостоен концерт на рускиот пијанист Николај Лугански

По вчерашниот заеднички концерт со виолинистот Сергеј Крилов и виолончелистот Александар Књазев, во катедралната црква „Света Софија“ вечерва (петок, 3 август) самостојно ќе настапи

Read more