„Невозможна мисија: Последици” доаѓа во кино „Милениум”

Новиот, шести дел од популарниот филмски серијал, „Невозможна мисија: Последици”, каде Том Круз повторно се појавува во улогата на Итан Хант, од утре (четврток,

Read more