Филмот „Јавачи на коњи“ со награда за најдобар филм на фестивалот „Yala International Film festival”

Македонскиот независен филм „Јавачи на коњи” се здоби со награда за најдобар филм на филмскиот фестивал „Yala International Film festival” во Непал. Јавачи на

Read more