„Субверзија во црвено“ е македонски претставник на Венециско биенале

Нада Прља со „ Субверзија во црвено“ ќе ја претставува Македонија на Венециското биенале… Уметницата Нада Прља , со проектот „ Субверзија во црвено“,

Read more