Благој Нацоски на турнеја низ Јапонија

Најпознатиот македонски тенор Благој Нацоски се наоѓа на двонеделна турнеја во Јапонија, каде синоќа (10 март, 2013) дебитираше во улогата на Неморино во операта

Read more