Верица Ковачевска и групата ОПА на Московското биенале на современи уметности

Верица Ковачевска и групата ОПА (Денис Сарагиновски и Слободанка Стевческа) учествуваат на четвртото по ред Московско биенале на современи уметности, кое се оддржува од

Read more