Рускиот „Магичен свет“ најдобар на 9-от Мобил филм фестивал

Наградата „Ратка Илиевска-Лале“ за најдобар филм на 9то издание на Мобил филм фестивал, ја доби рускиот „Магичен свет“ на Катја Ветрова. За најинвентивен филм

Read more

Доделување на наградите на 9-от Мобил фестивал

Со доделување на наградите на најдобрите филмови снимени со мобилен телефон, утре (сабота, 24 ноември) во 17 часот во Кинотеката на Македонија ќе биде

Read more