Промоција на „Оној свет“ збирка стрип-илустрации на митолошки јунаци

Македонското студентско етнолошко друштво (МСЕД) вечерва (понеделник, 12 ноември) од 19 часот во Менада ќе промовира збирка стрип-илустрации на митолошки јунаци насловна „Оној свет“,

Read more