Миодраг Костиќ: Македонската публика е жедна за независна театарска продукција

Од денеска (петок, 12 април) до 16 април, на сцената „Потковица“ во Универзална сала, ќе се одржи шестото по ред издание на Интернационалниот театарски

Read more